De Roosbloem praktijk voor voetreflexologie en sacrale voetbaden. Ilse Strobbe Oosterzele Belgie

Over Ilse Strobbe

Mijn naam is Ilse. Naast voluit vrouw ben ik ook echtgenote en liefdespartner van Paul en moeder van drie prachtige jongvolwassenen. Dit moederschap werd verrijkt met vier heerlijke pluskinderen en ondertussen ook enkele kleinkinderen.

Op mijn levenspad heb ik me verdiept in Reiki, de tantrische en boeddhistische levenswijze, Advaita (non-dualiteit), Sarafijn voetreflexologie, natuurlijke voeding en intuïtieve ontwikkeling. Het is een ontdekkings- en groeipad dat ik met veel vreugde en dankbaarheid bewandel. Ook vrouwencirkels en zweethutten zijn belangrijke schakels geweest in het vormen en verder ontwikkelen van mijn bewustzijn, net als de vele inspirerende ontmoetingen met vrienden en cliënten.

De opleidingen die ik volgde, lieten me toe om dieper in bepaalde filosofieën en technieken te duiken. Mijn grootste leermeester is en blijft echter het Leven zelf.

Onlangs werd ik 50 jaar. Het voelde als een deur doorgaan en opnieuw geboren worden in een nieuwe levensfase. De vrouw in mij landde weer een stukje dieper in haar schoot en ik ging nog meer in mijn kracht, verantwoordelijkheid en levensmissie staan.

Ook het overlijden van mijn vader was een sleutelmoment. Ik had de eer hem mee te mogen begeleiden bij zijn tocht naar de overkant: een diep ontroerende ervaring waarbij ik ook zelf als het ware door een poort van Liefde ben mogen gaan. Het heeft een blijvende indruk op me achtergelaten.

De diepe Liefde en oerkracht die ik toen mocht voelen, en die ik ook mocht ervaren bij de geboorte van mijn kinderen, geef ik nu zowel thuis als in mijn werk door. Via mijn aanwezigheid en handen laat ik de Liefde haar werk doen. Want waar Liefde is, kan heling ontstaan. En heling is mijn pad.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Ilse

Ilse-strobbe- praktijk de roosbloem oosterzele voetreflexologie

De Roosbloem praktijk voor voetreflexologie en sacrale voetbaden in Oosterzele.