De Roosbloem praktijk voor voetreflexologie en sacrale voetbaden. Ilse Strobbe Oosterzele Belgie

Contact

Wil je een afspraak maken voor een behandeling? Heb je nog vragen?

Ik hoor het graag van je, bij voorkeur telefonisch.

Van harte welkom!

Ilse Strobbe

Keiberg 12, 9860 Oosterzele

+32 (0)468 17 78 02

info@deroosbloem.be


Disclaimer

1. BEVO

Ik ben Erkend Voetreflexoloog en aangesloten bij BEVO (Beroepsvereniging voor Voetreflexologen), zie www.bevo-belgie.org.

2. Complementaire zorg

Bij de behandelingen die in De Roosbloem worden gegeven, wordt geen medische diagnose gesteld. Zij geven geen aanleiding tot het aanpassen van medicatie, noch vervangen zij enige medische handeling.

3. Teruggave mutualiteit:

Partena komt tussen voor 6 behandelingen per jaar. Concreet heb je recht op 10 euro terugbetaling per behandeling. Download het hiervoor bestemde formulier op de website van Partena en geef het af aan je reflexoloog.

Ben je geen lid van Partena?

Ik kan je een aanvraagformulier voor teruggave bezorgen. Geef dit af bij je mutualiteit, samen met een kleefbriefje, om een aanvraag voor gedeeltelijke terugbetaling in te dienen.

4. Afspraak afzeggen / wijzigen

Kun je niet op een afspraak aanwezig zijn, neem dan telefonisch contact op om je afspraak te annuleren. Zo kan iemand anders mogelijks nog jouw plaats innemen. Afspraken die tot 48 uur op voorhand geannuleerd worden, worden niet in vergoeding gebracht. Bij annulering minder dan 48 uur op voorhand, wordt de helft van de behandeling in rekening gebracht.


De Roosbloem praktijk voor voetreflexologie en sacrale voetbaden in Oosterzele.