De Roosbloem
Copyright © Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door De Maansikkel.  
In volle Levensstroom
Welkom Over ons Agenda Contact Links
Vrouwencirkels

Wij, Paul ∞ Ilse, ontmoetten elkaar voor het eerst in 2004 en gingen samen een ‘niet-gewone’ maar zeer boeiende weg.

We leerden niet enkel de onvoorwaardelijkheid van liefde kennen maar ook  de hindernissen en de valkuilen bij het openen van ons hart. Dit gaf ons het geschenk  van het durven  kwetsbaar zijn.

Het los-laten van ons grootste verlangen bracht ons samen als koppel de rijkdom van een evenwaardige man-vrouw relatie. We zijn gezegend met  een groot nieuw samengesteld gezin in een niet alledaagse vorm waarin zowel wijzelf als onze gezamelijke 7 kinderen, hun partners en reeds enkele kleinkinderen ieder zijn of haar  eigen plekje kon vinden.

De weg die we gaan als mens vinden we belangrijker dan de vele cursussen of opleidingen die we volgden. Deze brachten ons zonder twijfel kennis en inzichten.  We zijn vooral dankbaar om de bezieling en de begeestering waarmee onze leraren ons, vaak woordeloos, verder op weg zetten.

Onze intentie is aanwezig te zijn met open hart en volle aandacht.  Een moment delend met jou, attentvol voor datgene wat er zich bij jou aanbiedt.

In eerlijkheid in jouw leven staan en de waarheid tot in detail  naar boven laten komen, dat wensen wij jou van ganser harte toe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over Paul:

Hoe snel gaat een mensenleven ?

Ik geniet na van 30 jaar tandarts zijn, zie mijn 4 prachtkinderen groeien in verwondering en curiositeit naar het leven.

De kleinkinderen laten mijn innerlijk kind terug sprankelen en bruisen. Mijn relatie met Ilse is een constante uitdaging in de zoektocht naar mezelf.

Wie ben ik? Wat houdt me tegen? Waar sta ik als man? Sta ik eerlijk in het leven… in mijn relatie?

Vele cursussen, workshops, opleidingen later wil ik dit delen met jullie, mijn medespelers! Via een luisterend oor, intuïtieve punctuur ( = een combinatie van Chinese geneeskunde, electro-acupunctuur, Reiki, Magnified Healing) wil ik samen met jou op zoek gaan naar wat jou blokkeert, verhindert om voluit te leven…

 

 

Over Ilse:

Het ontwaken en ten volle beseffen dat ik en alleen ikzelf verantwoordelijk ben voor alle keuzes, de bewuste en onbewuste, gevolgd door  hun consequenties, was de grootste shock die ik meemaakte in mijn leven.

Het was de opening naar geluk met mezelf.

Mijn dank gaat uit naar mijn ouders en gezin van herkomst, zij waren de eerste hoekstenen die mij spiegelden en blijven mij uitdagen! Het moederschap bracht me grote vreugde, intens verdriet en frustratie. Voor niets ter wereld wil ik het geschenk dat deze drie prachtige jong volwassenen mij gaven inruilen. Hun continue uitdaging om in eerlijkheid te leven maakte hen tot mijn grootste leermeesters.

Samenleven met Paul is een dagelijks feest en maakt me razend enthousiast de weg naar leven in  onvoorwaardelijke liefde aan te moedigen!

De rode draad in mijn leven gaat over balans in geven en ontvangen, grenzen respecteren en me openen, helen in oeverloos vertrouwen en Liefde voor het Leven en de mens!

 

Technieken die mijzelf ondersteunen en waar ik opleiding in volgde zijn:  Schoonheidszorgen, voetreflexologie, Reiki en Magnified Healing, intuïtieve ontwikkeling, aura-reading, verschillende massagevormen,, de passie voor natuurlijk koken en de vele vele vrouwenmomenten die ik mocht delen en ervaren op allerlei manieren!