De Roosbloem
Copyright © Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door De Maansikkel.  
In volle Levensstroom
Welkom Over ons Agenda Contact Links
Vrouwencirkels

Massage in al zijn eenvoud betekent een liefdevolle

aanraking met de juiste intentie en volle aandacht.

 

 

Holistische ontspanningsmassage

Massage is een van de oudste heling technieken op aarde. Liefdevolle aanraking maakt je letterlijk terug heel, compleet.

Holistisch betekent dat de totaliteit van je fysieke en energetische lichaam samen benaderd wordt om zo terug te keren naar je optimale gezondheid.

Ophopingen van  stress, werkdruk, kleine of grote zorgen, slaaptekort ... zetten zich  vast in je cellen en energie banen en zorgen op deze manier voor (spier)spanningen en overlast.

Een aangename en zorgzame massage helpt je te deblokkeren en brengt je opnieuw tot rust. Je denkt weer helderder, bent minder prikkelbaar en je kan weer genieten van de kleine dingen.

€ 65 - 1,5 uur ±

Parelmassage voor vrouwen

Iedere vrouw draagt in haar bekken de parel van haar eigen unieke schoonheid en mysterie. Doorheen onze levensverhalen wordt dit juweel uit bescherming vaak omsluierd. Zo kunnen we niet altijd bij onze eigen kracht terecht, of zijn we de weg ernaartoe vergeten.

Een parelmassage is een ode aan je vrouwenpracht en kracht. Met energetische ondersteuning van het grote veld masseren we gaandeweg een helende verbinding naar hernieuwd contact met je lichaam.

Mogelijke technieken die we tijdens de massage ook gebruiken zijn visualisatie, Reiki, healing, pulsing ...

Een herstel naar  harmonie met jezelf in verbinding met je diepste vrouwennatuur.                                                            € 75 - 1 u ¾ ±

Sacrale voetmassage

 

In ontwikkeling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We zoeken allen naar middelen om los te komen van spanningen en het gevoel van harmonie terug te krijgen.

Dit kan het moment zijn om het evenwicht te herstellen en terug te keren in je lichaam door de herontdekking van de zachte kunst van het aanraken.

Het verschaft ons een adempauze waarin we ons kunnen ontspannen en heroriënteren.

Voor velen van ons zijn stijfheid en pijn dingen waarmee je moet leven en waaraan we gewend zijn geraakt. Het is vaak pas als we een massage krijgen dat we ons realiseren dat onze spieren verkrampt zijn, of dat we gaan inzien hoeveel van onze energie verbruikt wordt door gespannenheid.

Massage kan een ontdekkingsreis naar jezelf zijn waardoor je merkt hoe het aanvoelt meer ontspannen en in harmonie met jezelf te zijn.

Het goede gevoel te hebben van een lichaam dat vrij kan ademen, vrij kan staan en vrij kan bewegen.

 

Heb je een vraag over de massages, ben je niet zeker indien massage iets voor jou is of welke massage bij je past,

wil je meer info?

Bel of mail mij.